education branding – Early Childhood Romania

Platforma educatioanala

In 2016 am creat identitatea pentru ECR Romania (Early Childhood Romania) – o platforma educationala pentru specialistii din domeniu si pentru parinti.

Despre ECR

ECR isi doreste sa devina cea mai mare platforma si comunitate online de educatie timpurie din Romania ce urmareste sa creasca gradul de constientizare a importantei educatiei timpurii, in Romania. Pe termen lung, proiectul doreste sa devina un reper in materie de resurse, invatare si pregatire pentru cadrele didactice, parinti si institutii educationale din Romania (gradinite, crese, centre de zi). Platforma isi propune sa adune resurse, informatii, bune practici din acest domeniu atat din Romania, cat si din strainatate si sa ofere o pregatire valoroasa cadrelor didactice care se ocupa de educatia copiilor mici.

Implicare Toud

Toud s-a implicat in realizarea identitatii de brand. Elementele care stau la baza acestei initiative sunt: educatie timpurie, profesionalism, culoare, vibratie si autenticitate.

Toud a gandit o pozitionare ce are la baza ideea de – incredere. De asemenea, am cautat sa punem in lumina ideea de – educatie timpurie – care sa fie vizibila de la primul contact cu brand-ul.

Proiectul este in constructie, urmeaza realizarea unui caiet de brand, a unui stiling-guide si a site-ului.